Főoldal


Esküvőszervezés


Miben tudunk segíteni?

Profi szervezők vagyunk, a székesfehérvári Novotelben évről-évre megrendezésre kerülő Esküvő Kiállítás szervezői. Emellett számos rendezvény, gyerekprogram, koncert ás előadás ötletgazdái és programszervezői is.

De ami még fontosabb, egy pár vagyunk, akik nemrég még ugyanilyen izgalommal szervezték saját esküvőjüket! Kiegészítjük egymást! A racionalitás, a határozott szervezés, a pontos költségtervek találkoznak a romantikával, a kreativitással, a részletek adta harmóniával. Ez a védjegyünk, ez a garanciánk!

Szeretnénk, ha esküvőtök olyan lenne, amilyenek Ti magatok is vagytok! Ha tükrözné stílusotokat, egyéniségeteket, megmutatná személyes történeteteket. Örömmel vállaljuk a kihívásokat! Jöhet egy bohém lagzi a réten, antik kézfogó, virágos vintage romantika vagy elegáns városi parti, mindenre van ötletünk! Megbízható, minőségi szolgáltatókkal dolgozunk, Nektek is csak olyat ajánlunk, akivel mi is szívesen dolgoztunk volna együtt a saját esküvőnkön!

Esküvőszervezés

Esküvők teljeskörű szervezését vállaljuk, több mint egy évtizedes tapasztalattal, profi esküvői szolgáltatókkal együttműködve. Személyünk a garancia arra, hogy minden a kedvetek szerint, elvárásaitoknak megfelelően alakul a Nagy Napon. Segítünk megtalálni a megfelelő helyszínt, a hozzá illő dekorációt, a stílusotoknak megfelelő zenekart, fotóst, videóst, és minden szükséges esküvői kelléket. Gondoskodunk róla, hogy kiélvezhessétek közös életetek hivatalos kezdetének minden pillanatát.

Tanácsadás

Ha úgy döntötök, hogy magatok szervezitek meg esküvőtöket, de mégis elakadtatok, segítségre van szükségetek valamiben, esetleg túlléptétek azt a keretet, amely rendelkezésetekre áll. A tanácsadás egy személyes találkozó, ahol átbeszéljük, mit szeretnétek, hol akadtatok el a szervezésben, hogyan tudtok spórolni, mire érdemes ügyelni. Segítünk összeállítani a Nagy Nap menetrendjét, megbeszéljük kérdéseiteket és ellátunk Titeket hasznos tanácsokkal.

Ha ezután mégis szeretnétek, hogy kísérjünk végig Titeket a szervezésben, kutassunk fel egy különleges helyszínt vagy vállaljuk át az ajánlatkéréseket, legyünk ott az esküvőtökön és ügyeljünk mi arra, hogy minden zökkenőmentesen menjen, akkor erre is van lehetőség!

 


AJÁNLATOT KÉREK!